Tuzla En iyi Et Lokantası

Tuzla En iyi Et Lokantası neresi
Tuzla En iyi Et Lokantası tavsiye

Tuzla En iyi Et Lokantası

Tuzla En iyi Et Lokantası iletişim bilgileri nedir? Et lokantalarında genellikle yöresel tatlar bulunmaktadır. Et lokantaları etin her çeşidini her türde sunabileceği gibi bazı et lokantaları belli bir konuda uzmanlaşıp o tatlar ile ünlerini de yayabilirler. Genellikle et lokantaları pirzola, kebap, ciğer, biftek gibi ürünlere sahip olmaktadır.

Tuzla Et lokantaları menülerindeki yemeklerin fiyatlarını lokantaların konumlarına ve etlerin lezzetlerine göre değiştirmektedirler. Dana etleri birçok şekilde değerlendirilebilmektedir. Hamburgerler için hazırlanan köfteler dananın ön göğüs kısmından hazırlanmaktadır. Dananın sırtı ise rosto, bonfile ve biftek yapımlarında kullanılmakta, bunun sebebi ise bu bölgenin oldukça yağsız ve kaliteli bir et yapısına sahip olmasından dolayıdır.

Kontrfile, antrikot ve pirzola gibi kaliteli ve lezzetli etler de danaların sırt kısımlarından kuyruk sokumuna kadar olan bölgelerden çıkarılmaktadır. Koyun etleri ise danaya göre farklılık göstermektedir. Koyun eti danaya göre daha az bölgeye sahiptir. Koyunların sırt kısımlarından çıkan etler, danada olduğu gibi en yüksek kalitedeki etler olmaktadır.

Tuzla en iyi Et lokantası Tavsiye

Tuzla Et lokantasının; Etleri kaliteli ve lezzetli olan, işlerinde ustalaşmış kişiler tarafından hazırlanan menüleri, günümüze göre ortalama fiyatlandırmalar, hijyenik ortamları bulunur. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Tuzla et lokantaları genel olarak müşterilerden geçer not almakta. Ama bazı lokantalar maalesef ki gereksiz zam yapmaktadır.

Ayrıca etlerin yanında müşterilere, hizmete sunulan yan ürünler bazılarında çiğ olarak getirilmekte bazılarında ise yan ürünler eksik bulunmaktadır. “Etlerin yanında getirilen ürünler de pişmiş domates yok mesela.

Sadece biber pişiriliyor, acı biber turşusu sorduk, yok denildi. Consepte göre yan ürünler biraz zayıf kalıyor. Onun dışında başarılı.”, “Etler taze evet ama yeteri kadar lezzetli değil. Bunu eti terbiye etmemelerine bağlıyorum. İlginizi çekebilir; Et Yemezsek Ne olur?

Aldığımız köfteler standart lezzetteydi ama antrikot biraz sertti. Zor çiğneniyordu.” gibi olumsuzların yanında “Ailemle birlikte sürekli gittiğimiz mekan. Biz mangalda et yiyoruz genelde. Lezzet çok iyi, çalışanlar kibar ve ilgili. Teşekkürler.” tarzında hem olumlu hem de olumsuz yorumlar alan farklı Tuzla et lokantaları vardır.

Tuzla Et Lokantası iletişim

Tuzla et lokantaları farklı saatlerde işletmelerini kapatmaktadırlar. Bazıları saat 9’da bazıları 10’da bazıları da 11 gibi kapanmaktadır. Daha geç saatlerde kapanan ya da daha erken saatlerde açılan Tuzla et lokantaları da bulunmaktadır. Bu yüzden gitmek istediğinizde internetten ya da işletmeyi arayarak et lokantalarının ne zaman kapandığını öğrenip ona göre gidebilirsiniz.

İnternetten de Tuzla en iyi et lokantasını aratarak beğendiğiniz Tuzla et lokantasının adresine ulaşıp rahatlıkla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tuzla işletmeleri müşterilerine iki farklı hizmet şekli sunmaktadır. İçeride servis hizmetinin yanında Tuzla et lokantaları arayarak sipariş veren müşterilerine de paket servisi hizmeti sunmakta.  Ayrıca Tuzla et lokantalarının bazılarında temassız teslimat hizmeti de bulunmaktadır.

Tuzla Gazetesi

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla En iyi Et Lokantası

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin