Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi

Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi en iyi
Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi tavsiye

Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi

Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi telefon ve adres bilgileri burada. Otomobillerin sürücü, yolcu, motor bölümleri ve diğer aksamları örten metal örtülere kaporta denir. Ayrıca kaportalar motor gibi bölümlerin korunmasının yanında motordan veya yürüyen aksamdan gelen sesi de azaltır.

Seksenli, doksanlı yıllardaki eski araçlarda kaportalar saç veya çelik destekli ağır malzemelerden üretilmiştir. Bu türdeki kaportalar, kaza anında yüksek bir koruma sağlarken, aracın gövdesine güçlü bir baskı uygulamaktaydılar.

Ancak kaporta sert olduğundan kaza anındaki temasta fazla olmakta ve yaya ile bisikletli çarpışmalarında insanlar ağır hasarlar almaktaydı. Ayrıca arabaya da ağırlık yaptığından yakıt tüketimi konusunda ve aracın hızı konusunda olumsuzluklara sebebiyet vermekteydi. Günümüzde kaportanın tek parçadan değil de farklı farklı parçalardan oluşması oluşabilecek herhangi bir hasar sonrası onarımı kolaylaştırmaktadır.

Tuzla Kaportacı

Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi adres bilgilerine nasıl ulaşabilirim? Eğer bir araçta, kaporta hasar gördü ise kaporta onarılmalıdır. Hasar gören kaportanın eski haline getirilmesi için hasar gören bölümlerin çıkarılması ve sorunsuz, yeni bir parça ile değiştirilmesi araç sahipleri tarafından tercih edilebilecek ilk seçenektir. Ama maalesef ki ülkemizde araç satışları sırasında kaportaların değiştirilmiş olması araçların kalitesini, değerini düşürmektedir.

Bu sebepten ötürü de araç sahipleri araçlarındaki hasar almış kaportaları değiştirmek yerine hasar alan parçaları onarıp sonrasında da boyamayı tercih etmektedirler. “Usta gayet iyi çözüm odaklı, ufak bir iş yaptırmıştım. Para bile talep etmedi. Böyle insanların olduğunu görmek oto sanayi sektöründe gayet sevindirici.”, “Olumlu: dakiklik, değer, kalite, profesyonellik.” şeklinde çok fazla yorum alan Tuzla kaportacısı bulunmaktadır. Tuzla kaportacılarında işini severek, dakik, ustaca, müşteri memnuniyetini gözeterek yapan ustalar bulunmaktadır.

Tuzla Kaportacıları adres

Özellikle de ikinci el araç alım satım işlemlerinde araç tercihi yapmadan önce, araçta herhangi bir hasar ya da onarım olup olmadığına dair bilgi edinilmek çok önemlidir. Günümüzde sıfır km araç fiyatları çok fazla artış göstermiş ve geliri yüksek olmayan aileler için ise araç almak zor bir durum olmuştur. Bu yüzden aileler sıfır km araç yerine ikinci el araç almaya başlamışlardır. Bazı aileler ise ikinci el araç alımına bile yeterli bütçeyi bulamamakta ve bu yüzden çözüm olarak da hasarlı araç alıp, kendileri o hasarları onarmaktadırlar.

Düşük bütçeli aileler için bir avantaj olarak görünse de tabii ki de bir açıdan da avantaj, yukarıda dediğimiz gibi aracı satmak istediğinde kişi, araç hasarlı olduğundan değeri düşecek ve ucuza satmak zorunda kalacaktır. Tuzla kaportacıları ise Tuzla ilçesinin birçok bölgesinde birçok işletme ile hizmet vermekteler. Günümüz ekonomisinde normal olan ücretlendirmeler ile ve hizmet kalitesi ile Tuzla kaportacıları diğer ilçelerden de müşteri çekmektedir.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

 

Tuzla Oto Kaporta Boya Servisi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin