Tuzla Züccaciye

Tuzla Züccaciye
Tuzla Züccaciye yayla

Tuzla Züccaciye

Tuzla Züccaciye adres ve iletişim bilgileri? Günlük yaşamımızda önemli bir yere sahip olan züccaciye eşyaları, en çok tercih edilen ve aynı zamanda da satılan eşyalar arasında yer almaktadırlar. Züccaciye çeşitleri, farklı şekillerde ve kullanım amaçlarına bağlı yapılarda olmaktadırlar.

Ayrıca da en pratik ürünler olarak da öne çıkmaktadırlar. Peki züccaciye hangi ürünlere denmektedir? Cam ocak porselen ve benzeri maddelerden yapılmış olan ürün çeşitlerine züccaciye denmektedir. Züccaciye ürünler özelliklede mutfaklar söz konusu olduğunda tercih edilirliği artmaktadır.

Kullanım amaçlarına da bağlı olarak farklı yiyecek ve içeceklerin saklandığı, tüketildiği ve başkalarına ikram edildiği eşyalar olarak da anlatılabilir. Boyutlarına ve kullanım şekillerine bağlı olarak ve bununla birlikte yapılarına da bağlı olarak birçok farklı züccaciye ürünü mevcuttur. Her geçen yıl züccaciye kullanım oranı da artmaktadır.

Tuzla Züccaciye adres

Belli başlı züccaciye ürünlerinden bahsedecek olursak, bunlar; çay ve kahve takımları, kupa ve bardak çeşitleri, sürahi ve şişe, tepsi ve tabaklar, farklı mutfak gereçleri, çöp kovası, mücevher askıları ile askı çeşitleri, masa düzenleme malzemeleri tarzı ürünlerdir. Bu tarz daha birçok farklı üründen bahsede bilmemiz mümkündür.

Bu ürünler içerisinde en çok satılan ve öneme sahip olanlar ise bardak ve tabaklar ile porselen takımlardır. Birçok ilçede farklı farklı züccaciye işletmeleri mevcuttur. Bu durum Tuzla ilçesi içinde geçerlidir. Tuzla ilçesinde birçok noktada bulunan ve Tuzla ilçesinin neredeyse her bölgesine dağılan Tuzla züccaciyeci, işletmelerini sabah genel olarak saat sekiz ya da dokuz gibi açmaktadırlar.

Buna ek olarak işletme sahiplerinin işletmelerini akşam kapatma saatleri ise genel olarak daha fazla değişmektedir. Bazı işletmeler akşam saat dokuz gibi kapanırken bazıları altı buçukta bazıları ise onda kapanmaktadır.

Tuzla Züccaciye telefon

Tuzla züccaciyelerinin hafta sonları çalışma şekilleri ise değişmektedir. Bazı züccaciyeler hafta sonları da aynı şekilde ve saatte çalışmaya devam ediyor. Bazı işletmelerde hafta sonları ya hiç çalışmamakta ya da hafta sonları da çalışıp, sadece çalışma saatlerini değiştirmektedirler.

Tuzla züccaciye işletmelerinin hem telefon numaraları hem de işletme adresleri internet tarayıcısı üzerinde bulunmaktadır. Bu numaralardan züccaciye işletmelerini arayarak istediğiniz ürünün o işletmede bulunup bulunmadığını ya da istediğiniz ürün bulunuyor ise de fiyatını öğrenebilirsiniz.

“Ürün almak için gittim ve gerçekten, ilgiden ve esnaf ahlakından çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.” tarzı yorumlar alan Tuzla züccaciyelerine rastlayabileceğimiz gibi “İki kez hoş olmayan şey yaşadım. İlkinde ürünü aldım ve kasaya gittim.

Ben kasaya gidene kadar ürünün üzerindeki fiyat arttı ve fiyatı kasada daha yüksek söylendi. İkinci olarak da müşteri ile iletişimleri çok zayıf. Neden geldiniz der gibi hissettiriyorlar.” tarzı yorumlar alan züccaciyelerde bulunmaktadır.

Tuzla Gazetesi Kamu Spotu

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Züccaciye

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin