Vücudu Alkali Eden Yeşil İçecek Tarif

Vücudu Alkali Eden Yeşil İçecek Tarif
Vücudu Alkali Eden Yeşil İçecek Tarif

Vücudu Alkali Eden Yeşil İçecek Tarif

Vücudu Alkali Eden Yeşil İçecek Tarif. Malum havalar iyiden iyiye ısındı. Sıcak havalarda vücudunuzda ödem oluşuyor ya da hiçbir şey yiyemiyorsanız, vücudunuzu alkali eden detoks suyu ile tanışma zamanınız geldi. İster öğünde isterseniz de ara öğünlerde için fark etmez vereceğimizi detoks suyu tariflerini istediğiniz zaman  tüketebilirsiniz. İnanılmaz faydaları bulunan bu yeşil içecek tarifleri ile vücudunuzu baştan aşağı yenileme fırsatı bulacaksınız. Aynı zamanda yeşil bitkilerdeki zengin mineraller vücudunuzu alkali hale getirmenin en güzel ve kolay yoludur. Yeşil sebzeleri olduğu gibi tüketmek daha faydalıdır. Fakat hepsinin her zaman gün içinde tüketemiyoruz. İşte bu nedenle evde kısa sürede yapacağınız iki müthiş tarif ile bu bitkilerin faydalarından doyasıya yararlanabilirsiniz. İşte vücuda alkalize eden yeşil içecek tarifi ….

 

Bu ferahlatıcı içecek tarifi ile hem sindirim sisteminiz düzenleyecek hem de sindirim, sisteminde oluşan iltihaplar yok olacaktır. Vücudunuz alkali olmasını sağlayıp, hücrelerinizi detoksifiye edip, hücrelerinizi nemlendirerek besleyecektir. En sağlıklı yeşilliklerle dolu bu tarifi özellikle sabahın erken saatlerinde tüketirseniz güne daha sağlıklı başlamanıza yardımcı olacaktır.

Vücut için Yararlı Besinler Barındırıyor

Vücudu alkali eden yeşil içecek tarifi içerisinde bulunan kereviz günlük K vitamini ihtiyacınız karşılıyor. Bu sayede kemik sağlığınızı koruyor. Bildiğiniz gibi K vitamini kanın pıhtılaşması için gerekli vitaminlerden birsidir. Sindirim sistemi, iltihabı oluşumun engelleyen detoks suyu için gerekli malzemeler şunlardır

Detoks Suyu İçin Malzeme Listesi  

  • Yaprakları çıkartılmış 3 adet kereviz sapı
  • 1 adet orta boy salatalık
  • 2 adet lahana yaprağı
  • Bir tane limonun suyu
  • Bir tane armut ya da elma

Yapılışı

Gördüğünüz gibi tüm sağlıklı malzemelerin bir araya gelmesi ile elde edilen bu içecek tarifi hayatınızın vazgeçilmezi olacaktır. Tarifi yapmak için bütün malzemeleri blendar’dan geçirin ve homojen kıvamına gelince ister öğünlerde isterseniz de ara öğünlerde bir su bardağı tüketin. Bu kadar basit bir tarifi ile vücut sağlığınızı koruyabilir ve tüm gün enerjik kalabilirsiniz.

Yeşil yapraklı bitkiler hem kalorisi olmayan hem de vücudu alkali eden besinlerin başında geliyor detoks etkisi bulunan ve vücudu alkali eden yeşil bitkilerde %40 oranında flavonoid yer alıyor ve bu madde de vücutta müthiş yağ yakmaya yardımcıdır. Aynı zamanda proteini içeren yeşil yapraklı bitkilerin vücut için çok sayıda faydası bulunuyor. Yeşilliğin alkali özelliğini kullanarak vücudunuzu arınmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu konuda başka bir tarifimiz ise aşağıda yer almaktadır

Yeşil Detoks Tarifi İçin Malzemeler   

  • 3 yaprak çiğ karalahana
  • 1 tutam maydanoz
  • Yarım adet yeşil elma
  • Bir adet salatalı
  • Bir tane kereviz sapı
  • Bir adet kabukları soyulmuş zencefil

Yapılışı

Tüm malzemeleri blendar‘dan geçirin ve homojen kıvama gelince gün içinde istediğiniz saatte tüketebilirsiniz.  Aynı zamanda bu tarifi dilediğiniz yeşil yapraklı sebzeler ile yapabilirsiniz. Yeşil yapraklı bitkiler ile elde ettiğinizi detoks suyu ile vücudunuzu enerjisi artırabilirsiniz. Bağışıklığı kuvvetlendirmeye yardımcı olan bu tarifler özellikle cilt üzerinde gözle görülebilir faydaları bulunmaktadır. Cildi parlatmasından tutunda gözlerin daha iyi görmesine yardımcı olmasına, vücudun çeşitli yerlerinde oluşan kronik ağrılarına tedavisine ve vücudun esneklik kazanmasına yardımcı olur. Kilo verme konusunda da oldukça faydaları bulunan bu yeşil detoks tarifini 7 gün boyunca düzenli içmeniz haline 4 ile 6 kilo verebilirsiniz. Bu tarif ile, içsel bir temizleme yaşarsınız. Vücudunuzdaki toksinleri atar ve sinir sistemlerinize bile olumlu etkileri vardır.

 

Vücudu Alkali Eden Yeşil İçecek Tarif

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin