York Klima Fiyatları

York Klima modelleri Fiyatları
York Klima servis Fiyatları

York Klima Fiyatları

York Klima Fiyatları için ALYATEK firması tarafından bilgi alabilirsiniz. York klimalar, son derece kusursuz tasarımı ve üstün performansları ile dikkat çekiyor. Klima üzerinde kullanılan teknoloji sayesinde enerji verimliliği en üst düzeyde sağlanıyor ve enerji düzeyinin en üst düzeyde sağlanmasıyla birlikte ciddi anlamda elektrik tasarrufu da yapılmış oluyor.

 

Evlerde ve iş yerlerinde kullanılabilen bu ürünler sayesinde kişiler, her mevsim son derece kolay bir şekilde ısınabilmekte ve serinleyebilmektedir. 9.000, 18.000, 24,000 ve 48,000 BTU değerlerine sahip olan bu klimalar kullanıcıların karşısına A+++ enerji verimliliği ile çıkmaktadır. Klimanın kullanılacağı mekana göre yukarıda yer alan BTU seçeneklerinden biri seçilebilir ve hemen kullanılmaya başlanabilir. Peki, York klimaların fiyatı ne kadar?

York Klima Fiyatları

York Klima firması tarafından üretimi yapılan ve son teknoloji ile donatılan York klimalar, fiyatları ile dikkat çekiyor. York salon tipi 48000 BTU değerine sahip inverter klimayı satın almak isteyen kullanıcılar 16.000 TL öderken, York Duvar tipi 24000 BTU kapasitesine sahip inverter klimayı satın almak ise 10.000 TL ödeme yapması gerekiyor.

Kaset tipi klima ürünleri olarak lanse edilen ve 48000 BTU değerine sahip olan klimanın fiyatı 16.000 TL olurken, kanal tipi klimanın fiyatı ise 11.750 TL olarak açıklanmıştır.

Standart olarak kullanıcılara sunulan duvar tipi klimaların fiyatı ise 3.500 TL’ den başlayıp, 10.000 TL’ ye kadar yükselebilmektedir. Klimalardaki fiyat değişkenliği ise BTU değerine ve enerji verimliliğine göre değişmektedir.

York Klima Servisi Tuzla

A+ Klimanın fiyatları A+++ klimalara göre oldukça düşük olsa da ne yazık ki enerji verimliliği yüzünden elektrik tasarrufu yeterince sağlayamamaktadır. Enerji verimliliği yüksek olan klimaların tercih edilmemesi nedeniyle ciddi elektrik faturaları gelebilmektedir.

BTU değeri düşük olan klimalar, ne yazık ki istenilen performansı kullanıcılara sunamamaktadır. Yüksek BTU değerine sahip klimaları satın alan kullanıcılar ise istenilen ısınma ve serinleme performansına kolaylıkla ulaşabilmektedir.

York Klima Bayi

Yukarıda yer alan fiyatlandırma tablosu değişkenlik gösterebilmektedir. Ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılar internet sitemizi ziyaret edebilir, müşteri hizmetlerini arayabilir veya her türlü soru ve görüşlerinizi bizimle e-posta yolu ile paylaşabilirsiniz.

 

York Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin