Mikserler ve Mikser Çeşitleri

Mikserler ve Mikser Çeşitleri nelerdir
Mikserler ve Mikser Çeşitleri markaları

Mikserler ve Mikser Çeşitleri

Mikserler ve Mikser Çeşitleri; küçük mutfak aletlerinden biridir. Oldukça kullanışlı olan bu küçük ev aleti, mutfakta ev hanımlarının en büyük yardımcılarından biridir. Tek başına satışı olduğu gibi set halinde de satıldığı durumlar vardır.

Mikser Çeşitleri

El Tipi Mikser

El tipi mikser, sadece karıştırma ve çırpma işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılmaktadır. Bu elektrikli mutfak aleti ile müthiş köpüklü ayranlar yapabilirsiniz. Pürüzsüz hale gelene kadar kek hamurunuzu çırpabilir, krem şantinizi yorulmadan yapabilirsiniz.

Ancak tek mikser ile parçalama, rendeleme ve doğrama işlemlerini yapamayız. Bunun için ayrı her evin ihtiyacı  elektrikli mutfak aletleri kullanmak zorunda kalırız. Ama tek bir amaç için üretilmiş aletler, o işi kompakt ürünlerden daha profesyonel olarak yapar. Daha dayanıklı olur ve uzun süre kullanımı mümkün olur.

Markalara gelecek olursak; her markanın farklı hız ve motor gücüne sahip mikserler bulunmaktadır. Bunların fiyatları motor gücü arttıkça artacaktır. Ama kampanya zamanlarında bazen motor gücü yüksek olsa dahi motor gücü aza olan bir diğer modelle aynı ve ya yakın bir fiyata alabilme ihtimaliniz vardır. El tipi mikser markaları Arzum, Arçelik, Fakir, Beko, Bosch, Siemens, Sinbo, CVS, Kenwood, Karac ve Tefal gibi mutfak alanında uzmanlaşmış markalardır.

Ticari Mikser

Ticari mikser daha uzun süre çalışmaya dayanıklı daha yüksek motor gücüne sahiptir. Maksimum güç için turbo ayarı vardır. Motoru diğer ev tipi mikserler ile kıyaslandığında motoru ısınmaya çok daha fazla dayanıklıdır.

Ticari alanlarda üretilmek üzere tasarlanan mikser çeşitlerinde önemli olan çalışma performansıdır. Ticari işletmelerde gün içinde kullanıldığı kadar evlerde ancak aydaki kulanım miktarına eşit olabilir. o nedenle ticari çeşitleri daha uzun süre çalışabilmelidir.

Markaların en başında Siemens, Wmf, Dualit ve Fakir gelmektedir. Bu markalardan bazılarının aynı zamanda ev tipi ürünleri de bulunur.

Ayaklı Mikserler

Ayaklı mikserler, sadece bir mikser değildir. Aynı zamanda hamur yoğurma işini de yapmaktadır. Daha çok profesyonel mutfaklarda görmeye alıştığımız ayaklı mikser ürün modelleri pek çok ev hanımı tarafından da tercih edilir olmuştur. Sizde mutfakta çeşitli ikramlar hazırlamayı sevenlerdenseniz ayaklı mikserler kategorimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Mikserler ve Mikser Çeşitleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin