Mobilya

Mobilya fiyat
Mobilya modelleri

Mobilya

Mobilya kategorimizde bir evde ihtiyaç olabilecek ve mobilya kapsamında değerlendirilebilecek her türlü ürünü bulabilirsiniz. Yatak odasından yemek odasına, oturma odasından genç odasına kadar aradığınız her çeşit ürünü bulabileceğiniz bir kategori burası. Ev ve bahçe olarak ayrılan bu ürünlerden ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Sitemizin satış, teslimat ve iade güvencesiyle bünyemizdeki mağazalardan alacağınız ürünlerden birebir biz sorumluyuz. Eğer ürün görseldeki gibi değilse ya da eksik, kırık ve deforme geldiyse değişim ve ya iadesinde de sizin yanınızdayız. Gerekirse tedarikçi dükkânla birebir iletişime geçerek mağduriyetinizi gidermek için ne gerekiyorsa yapmaktayız.

Hedefimiz % 100 müşteri memnuniyeti olduğundan bütün düzenlemelerimiz siz müşterilerimizin lehinedir. Uygulanan her türlü alım satım politikası ve sözleşmeler düzenlenirken ilk olarak müşteri faydası göz önünde tutulur.

Mobilya Ürünleri

Mobilya ürünleri içerisinde yer alan dolap, şifonyer, portmanto, konsol gibi ürünler de monte olarak gelmektedir. Talep etmeniz halinde bazı dükkânlarımız montaj elemanı da temin etmektedir. Ancak bu montaj elemanlarının ekstra ücretle geldiği de unutulmamalıdır. Zamanınız kısıtlıysa ve ya elinizden bu tür işler gelmiyorsa tek çareniz bu ücreti ödemek olabilir. Ya da bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Koltuk, yatak, baza gibi mobilya ürünlerimiz ise çok iyi ambalajlanmış olarak gönderilmektedir. Kurumsal firmalardan aldığınız ürünler genel olarak adresinize teslim edilir. En yakın mağaza tarafından temin edildiğinden bunların teslim edilmesi sırasında yerleştirme işlemini de yaptırabilme olanağına sahip olabilirsiniz.

Tuzla Ofis Büro mobilyaları; Çalışma masası ve yemek masası, kitaplık gibi mobilya ürünleri de de monte olarak gönderilmektedir. Alıcı bu ürünleri kurulum kılavuzuna göre monte edebilir. Montaj için gerekli olan her türlü vida ve pul gönderimi yapılmaktadır. Böylece montajı kendiniz yapabilir ve montaj elemanına ödeyeceğiniz ücretten tasarruf etmiş olursunuz.

Tuzla Mobilya Mağazaları

Tuzla Mobilya Mağazaları; Genç odası, bebek odası, yemek odası gibi ürünler de eğer büyük çaplı kurulumlar gerektiriyorsa bazı firmalarımız, montaj için eleman gönderimini ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir. Ancak raf, sehpa, dresuar, komodin, sandalye gibi ürünler de monte de gelse birleştirmesi kolaydır. Daha az zahmetli olduğundan genellikle bunlarda o kampanya uygulanmamaktadır.

Mutfak için üretilen mobilya, olarak değerlendirilen mutfak dolabı ve masa sandalye ürünleridir. Mutfak dolabının montajı için firmalar profesyonel elemanlarını göndermekte ve bunu da ayrı ücretlendirmektedir. Ama yine bazı zamanlarda uygulanan kampanyalarda bu elemanın ücreti de fiyata dâhil edilmektedir. Kampanyalarımızı takip etmeye devam ederseniz bu fırsatları yakalamak sizin için kolay ve avantajlı olacaktır.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Mobilya

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin