Tesettür Abiyede Trend Modeller

Tesettür Abiyede Trend Modeller 2021
Tesettür Abiyede Trend Modeller 2022

Tesettür Abiyede Trend Modeller

Tesettür Abiyede Trend Modeller 2021-2022. Tesettür dünyasında önemli bir yere sahip olan firmalar abiye elbisede bu sene oldukça şık tasarımları sizlerle buluşturmaktadır. Tesettür abiye elbise seçiminde zorlanan bayanlar için moda tasarımcıları 2022-2022 yılına damgasını vuracak yepyeni tarzlar ve farklı stiller tasarlamaktadır. Birbirinden şık, rengarenk ve farklı desenlerle elbiseler için kullandığımız pul payet detayları ile göz kamaştıran tüm abiyeler vitrinleri süslemektedir. Her tarza uygun tasarımlar yapan modacılarımız hem sadeliği hem de gösterişli giyinmeyi seven bayanları düşünerek her zevke hitap edecek modeller tasarlamaktadır.

2021 yılının en trend tesettür abiye modellerini sizler için tasarlayarak sunan firma tasarımcıları detaylı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Birbirinden güzel tesettür abiye elbise seçenekleri sunan firmalar web sitesinden istediğiniz modelde abiye elbise beğenebilir ve ayrıca istediğiniz ölçülerde bulabilirsiniz. Sade ve tül detayları olan ya da parlak ve pul payetli kendini fark ettirecek bir elbise seçerek özel mekanlarda bulunabilirsiniz. Moda tasarımcıları bayanların abiye seçimini daha kolay bir hale getirebilmesi ve kendilerine en uygun tesettür abiyeyi seçebilmeleri için önerdikleri bazı püf noktalar bulunmaktadır. Web sitelerinde de yayınladığı bu önemli noktalara dikkat eden her bayan kendine en uygun tesettür abiye elbiseyi rahatlıkla seçebilecektir.

Tesettür Abiye Seçimindeki Püf Noktalar

2021 yılına en güzel tesettür abiyeler ile giriş yapan firma tasarımcıları ve diğer tüm çalışanlar özverili olarak çalışmaktadır. Kendini sürekli olarak yenileyen ve geliştiren tesettür modasına uyum sağlayarak her yıl modellerini daha da geliştiren ve detaylandıran firmalar bu yıl da açık ve koyu ton kumaşlar ile çok farklı modellere imza atmaktadır.  Birbirinden güzel bu modeller arasından kendinize en uygun modeli seçebilmek için bilmeniz gereken bazı önemli noktalara değinecek olursak öncelikle fiziksel özelliklere göre seçim yapmanın doğru olacağından bahsedebiliriz. Tesettür abiye elbise seçerken öncelikle ten rengimize, vücut yapınıza uygun olmasına dikkat etmeniz gereklidir. Beğendiğiniz bir elbisenin üzerinizde bedeninize uygun ve şık durması çok önemlidir. Bu nedenle kesinlikle vücut ölçülerinizde bir abiye seçimi yapmalısınız. Aksi halde tüm gece sizi sıkan ya da bol gelerek üzerinizden kayan bir elbise ile rahat edemezsiniz. Ayrıca sokak modasına uygun ayakkabı nasıl seçilir adlı makalemizi incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Fiziksel özelliklerden ten rengi de elbise seçiminde oldukça önemlidir. Örneğin açık ten rengine sahip bayanların canlı renk tonlarında elbiseler seçmesi daha uygun olmaktadır. Pudra, lila gibi açık tonlar açık tenli bayanlarda silik ve cansız bir görünüme neden olmaktadır. Bu nedenle fuşya ya da saks mavisi gibi canlı tonlarda elbiseler seçilerek gidilen davette dikkat çekilebilmektedir. Diğer bir önemli nokta ise kişinin kilo probleminin olması ya da daha zayıf görünmek istemesi ile ilgilidir. Böyle bir durumda kesinlikle kabarık etekli modellerden ve fırfır ya da balon kol gibi detaylardan uzak durulmalıdır. Ayrıca abiye elbise de siyah, bordo ya da farklı bir koyu renk seçimi de daha zayıf bir görünüm sağlayacak detaylardandır.

Tesettür Abiye Seçiminde Mekanın Önemi

Fiziksel özelliklerin abiye seçiminde önemli olması kadar gidilecek olan davetin nasıl bir mekanda yapılacağı da önemli bir husustur. Her mekanda yapılan davete aynı tarz da abiye elbise ile gitmek pek doğru değildir. Bu nedenle düğünün ya da kokteylin yapılacağı mekanın lüks ve gösterişliliğine ya da sadeliğine göre abiye elbise seçilmesi doğru olmaktadır. Bir kaç örnek ile açıklayacak olursak, kır düğünü ya da evde yapılacak nişan töreni gibi davetlerde çok fazla abartılı abiyelerden kaçınmak ve daha sade seçimlerde bulunmak gereklidir. Firmaların tasarladığı kollarında ya da eteklerinde tül detayları olan ve daha az ışıltılı tesettür abiye elbiseler ile bu tür davetlere giderken çok zarif bir görünüm elde edilebilir. Bunun yanı sıra gidilecek olan davet daha lüks ve gösterişli bir mekanda yapılmakta ise ışıl ışıl parlayarak kendini gösteren, taş işlemeleri olan A kesim bir abiye elbiselerimizden biri tüm dikkatlerin çekilmesini sağlayabilir. Tüm bu detaylar göz önüne alınarak seçtiğiniz tesettür abiye hem üzerinizde rahat ve şık hem de gittiğiniz davete uygun duracaktır.

Tuzla Gazetesi

Tesettür Abiyede Trend Modeller

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin