1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vedat Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması

Vedat Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması

Vedat Bilgin'den asgari ücret ve EYT açıklaması
Vedat Bilgin'den asgari ücret ve EYT açıklaması

Vedat Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması

SON DAKİKA HABERİ... Bakan Bilgin'den asgari ücret ve EYT açıklaması

Vedat Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret görüşmelerine sebebiyle açıklamalarda bulundu. Vedat Bilgin, “Asgari ücreti, diğer ücretleri de rahatlatacak bir düzeyde bir uzlaşmayla belirleyeceğiz” dedi. EYT düzenlemesindede “Altyapıyı oluşturuyoruz. İstifade edecek insanların tamamını kapsayacak bir düzenleme yapıyoruz” dedi.

Tuzla Gazstesi Son dakika haberi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret görüşmesinde ve EYT çalışmalarına ilişkin açıklamayı geçtiğimiz saatlerde yaptı. Ankara’da düzenlenen konferansta açıklama yapan Bakan Bilgin “Asgari ücreti, diğer ücretleri de rahatlatacak bir düzeyde bir uzlaşmayla belirleyeceğiz” söyleminde bulundu. Bakan Vedat Bilgin, asgari ücrette ikinci toplantı yapıldıktan sonra değerlendirmelerimizi yapıp halkımız ile paylaşacağız dedi. ilginizi çekebilir; EYT Güncel Şartları nedir?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olması planlanan asgari ücreti belirlemek için çalışmalarına 7 Aralık 2022  başlanmıştı. İkinci toplantı bugün yapılacak.

blank

EYT ÇALIŞMASINDAKİ SON DURUM

Toplantıda gazeteciler “EYT ile ilgili teknik sorun yaş mıdır” sorusunu cevaplayan Vedat Bilgin şunları söyledi:

Teknik sorunla yaş arasındaki ilişki nasıl kuruldu bilmiyorum ama teknik sorun kayıtlarla ilgili sorunlar. Sorunların çözüldüğünü söylüyorum. Bir sorun var değil, altyapıyı oluşturuyoruz. Yani yararlanacak insanların tamamını kapsayacak bir düzenleme yapıyoruz.” dedi.

Tuzla Haberleri

Vedat Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması
Yorum Yap
Bizi Takip Edin