Erkek Tekstil Ürünleri

Erkek Tekstil Ürünleri modelleri
Erkek Tekstil Ürünleri fiyatları

Erkek Tekstil Ürünleri

Erkek tekstil ürünleri genelde hazır giyim üzerinedir. Takım elbiseler, gömlekler, tek ceketler ve pantolonların yanında kazaklar ve iç çamaşırları gibi ürünler de erkeklere özel olarak üretilmektedir. Bunun yanında montlar, eşofmanlar pijamalar gibi ürünler ve özel kullanım alanları olan kravat, papyon, frak gibi ürünler de erkek tekstil ürünleri içinde değerlendirilir.

Takım Elbiseler

Takım elbiseler erkeklerde saygınlık kazanmak için kullanılan özel tekstil ürünleridir. Bu takım elbiseler klasik ve genç takım elbise modelleri olarak tasarlanmaktadır. Bazı işlerde takım elbise giyme zorunluluğu olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Takım elbisede da pantolon ve ceket aynı kumaştan üretilir. Bu nedenle takım elbise olarak adlandırılır.

Klasik kesim takım elbiseler daha çok belli bir yaş grubu tarafından tercih edilir. 30 yaş altı genç takımlarında daha farklı kesim ve modeller bulunur. Bu modeller gençlerin ilgilerine yönelik yelekli olarak üretilmektedir.

Bir de damatlık denilen takım elbise modelleri vardır. Bu erkek tekstil ürünleri, daha gösterişli ve parlak kumaşlarla kombin yapılan modellerdir. Bunlardan başka mezuniyet için tasarlanmış, düğün ve resmi organizasyonlarda giyilebilecek modeller de üretilmektedir. Bu tarz ürünlerde önder olan firmalar, Damat Tween, Kiğılı, Beymen, İGS, Altınyıldız gibi markalar vardır.

Tek Ceketler

Takım elbise giymeyi sevmeyen ama kıyafetine bir parça olsun resmiyet kaymak isteyenler tek ceket tercih ederler. Bu klasmanda ürün veren şirketlerin yanında spor giyim markaları olan De Facto, Polo, LC Waikiki gibi giyim markalarının da tek ceket üretimleri mevcuttur.

Daha çok spor klasik kombinasyonunu tercih eden erkek tüketiciler tarafından tercih edilen tek ceket modelleri zaman zaman bazı modellerinde ileri yaş grubunun da tercihi olabilmektedir. Bunlar genelde keten ceketler, yünlü ve kadife ceketlerdir. Kot kombinlerin tamamlanmasında da kot ceketler kullanılır.

Pantolon ve Gömlekler

Erkek tekstil ürünleri içinde en çok satış hacmine sahip olan grup pantolon ve gömlek gurubudur. Her erkek tüketici yılda en az bir kez pantolon ve gömlek almaktadır. Bu durumda en fazla tüketilen ve üretilen hazır giyim ürünü olarak zirvede olması da gayet doğal bir durum olarak karşımıza çıkar. En fazla renk ve model seçeneği ve üretici de bu ürünlerde bulunmaktadır. ilginizi çekebilir; Kadın Tekstil ürünleri

Erkek Tekstil Ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin