Gergin Yüz İçin Doğal Maske

Gergin Yüz İçin Doğal Maske
Gergin Yüz İçin Doğal Maske nedir

Gergin Yüz İçin Doğal Maske!

Gergin Yüz İçin Doğal Maske. Yüzün sarkmasını neredeyse hiçbir insan istemez. Bunun için gerekirse botoks bile yaptıranlar var. Fakat gergin bir yüz elde etmek için illa ciddi paralar vermenize gerek yok.

Gergin Bir Yüz İle İlgili Detaylar

Gergin bir yüz için doğal maskelere geçmeden önce bilmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bunlar şöyledir;

  1. Cildinizi düzenli olarak gün içinde temizlemezseniz yapılacak hiçbir maske işe yaramaz.
  2. Cildi cilt tipine uygun nemlendirici ile düzenli olarak nemlendirmezseniz maske işe yaramaz.

Bu iki durumunun yapılmaması durumunda maske işe yaramaz yarasa bile sadece birkaç saat veya birkaç dakika etki gösterir. Bu yüzden hangi maskeyi yapacaksanız yapın maske çok etkili olmaz.

Gergin Bir Yüz İçin Yumurta Maskesi

Yumurta içinde bulundurduğu E vitamini sayesinde cilt üzerinde ciddi bir şekilde yenileyici özellik gösterir. Uzun süreli bir şekilde cilt üzerinde kullanımda kırışıklık azalması ve cilt sıkılaşması etkisini gösterir. Sizin yumurta ile gergin bir cilt istiyorsanız yapacağınız işlem çok basit.

Yumurtanın beyazı ile sarısı ayırın. Beyazını bir çatak yardımı ile köpürene kadar çırpın. Yumurta beyazı köpürdükten sonra cildinize sürün ve yaklaşık 15 ila 20 dakika cildinizi bekletin. Daha sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın.

Yumurtayı gergin bir yüz için farklı bir şekilde de kullanabilirsiniz. Yine yumurta beyazını sarısından ayırın. Yumurtanın beyazı bir fırça yardımı ya da peçete yardımı ile cildinize sürün. Daha sonra yumurta beyazı sürdüğünüz yerlere bir peçeteyi kapatıp tekrar üzerine yumurta beyazını sürün. 3 kere buna devam edin. Yani bir kat yumurta beyazı bir kat peçete koyun. Peçeteleri yumurta cildinizde kurumadan yaparsanız daha iyi olur. Yaklaşık yarım saat sonra peçeteleri cildinizden çekin ve ılık su ile durulayın.

Gergin Bir Yüz İçin Yaş Maya İle Maske

Maya cilt üzerinde onarıcı, kırışıklık giderici ve sıkılaştırıcı bir etki gösterir. Yapmanız gereken tek şey yaş mayayı süt ya da su ile karıştırın hafif bir krem kıvamına gelince cildinize sürün. Eğer süt kullanırsanız çok daha iyi olur. Su kullanacaksanız suyun içerisine birkaç damla limon suyu sıkın. Bu daha etkili olmasını sağlar. Cildinize mayayı sürdükten 15 dakika sonra cildinizi yıkayın.

Eğer hassas bir cildiniz var ise bu maskeyi kullanmayın. Maya hassas cilt üzerinde kızarıklık oluşmasına neden olabilir.

Gergin Yüz İçin Doğal Maske

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin