Gelin Makyajı Nasıl Yapılır?

Gelin Makyajı Nasıl Yapılır fiyatları
Gelin Makyajı Nasıl Yapılır moda

Gelin Makyajı Nasıl Yapılır?

Gelin Makyajı Tuzla Nasıl Yapılır? Son zamanlarda sosyal medya kullanımı arttıkça yapılan her makyaj sosyal medya üzerinde paylaşılmaya başlandı. Birçok makyaj stili öne çıktı ve birçok kişi tarafından uygulanmaya başlandı. Özellikle de gelin makyajlarına oldukça yoğun bir ilgi oluştu. Birçok kişi tarafından gelin makyajının yapılışına dair araştırmalar başladı. Biz de eğer merak ediyorsanız diye size moda gelin makyajının nasıl yapılacağını anlattık.

Gelin Makyajında Göz Makyajı

Makyaj ilk olarak göz makyajından başlayın. Çünkü kullanacağınız farlar yüzünüze düştüğü zaman yüz makyajınız bozulabilir. Önce gözünüze bir far bazı kullanın. Far bazı yerine fondöten de kullanabilirsiniz. İlk far tonu açık bir tonda olsun. Bu ton krem renginde olabilir. Daha sonra kaş altlarınıza hafif beyaz bir far ile kaş altınızı aydınlatın.

Daha sonra göz için seçtiğiniz farları göz kapağının en içinden en dışa açık renkten koyu renk oluşturacak şekilde sürün. Göz kapaklarınıza uyguladığınız farın sedefli bir far olmasına dikkat edin ve farı bolca sürün. Alt kirpik hizasına göz kapağınıza kullandığınız orta tondan bir farı sürün.

Göz pınarlarınızı beyaz far ya da aydınlatıcı ile aydınlatın. Kirpiklerinizi takma kirpik olarak seçin. Eğer takma kirpik istemiyorsanız hacim veren bir maskarayı kirpiklerinize uygulayın. Eğer eyeliner istiyorsanız maskara sürmeden önce göz kapağınızın en içinden dışına doğru kalınlaşan bir şekilde eyeliner sürün.

Gelin Makyajında Kaş Makyajı

Kaşlarınızı kendi kaş tonunuza uygun bir renk ile doldurun. Kaşlarınızın yapay bir görüntüde olmaması için aşırıya kaçmadan doldurun. Kaşınızın üst tarafına da beyaz renkte bir far uygulayın. Bu kaşlarınız daha düzgün gözükmesini sağlar. Son olarak kaş sabitleyici ile kaşlarınızı sabitleyin.

Gelin Makyajında Yüz Makyajı Tuzla

İlk olarak makyaj bazı ya da nemlendiricinizi sürün. Baz ya da nemlendirici kuruduktan sonra ten renginiz ile uyumlu olan fondöteni cildinize ince bir tabaka şeklinde sürün. Fondötenin eşit yayılmasına dikkat edin. Ve mümkünse fondöten kapatıcılık etkisi bol olan bir fondöten olsun. Fondöteni pudra ile sabitleyin. Sonra yüz şeklinize göre kontür işlemini yapın.

Daha sonra allığınızı sadece elmacık kemiklerinize sürün. Allık yerine aydınlatıcı da sürebilirsiniz fakat allık daha hoş durabilir. Burun ucunu ve dudak üstünü aydınlatın. Rujunuzu sürmeden önce mutlaka ruj ile uyumlu dudak kaleminizi sürün ardından rujunuzu uygulayın.

Gelin Makyajı Nasıl Yapılır?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin