Milli piyango Bayilerinin önünde kuyruk oluştu!

Milli piyango Bayilerinin önünde kuyruk oluştu!
Milli piyango yılbaşı 2021 ikramiyesi

Milli piyango Bayilerinin önünde kuyruk oluştu!

Milli piyango Bayilerinin önünde kuyruk oluştu! Milli Piyango’nun, büyük ikramiyesi 100 milyon lira olan özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala, Hatay’da Milli Piyango bilet satış noktalarında yoğunluk yaşanıyor. Çok sayıda vatandaş umutla aldıklarını biletlerine ikramiye isabet etmesinin hayalini kuruyor. istanbul Tuzla‘ da bilet satışı yapan çok sayıda bayi, her yıl olduğu gibi son günlerde satışların artacağını ifade ediyor.

VATANDAŞLAR, BÜYÜK İKRAMİYEDEN UMUTLU

Çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam biletin ise 100 liradan satıldığı bayiden bilet alan vatandaşlar, büyük ikramiye için hayaller kurmaya başladı. Her yıl bilet aldığını ve şansını denediğini ifade eden İsmail Dürüst, Çıkarsa, çıkar, çıkmazsa çıkmaz. Ben şansımı deniyorum. Çıkarsa, ihtiyacı olan akrabalarıma bir güzellik yaparız. Hep ümitliyim, bir gün çıkacağını biliyorum dedi.

Bilet alan Ahmet Övünç de, her sene bilet aldığını, büyük ikramiyenin çıkması durumunda ailesine ve akrabalarına yardım edeceğini söyleyerek, Umudumuz var. İnşallah bu sene çıkacak ifadelerine yer verdi.

Büyük ikramiyenin kendisine çıkması durumunda yarısı ile fabrika kuracağını ve işsizleri istihdam edeceğini belirten yılmaz çoskun, Diğer yarısının yarısı kamuya, diğer kalanı da çocuk esirgeme kurumuna bağışlarım dedi.

Bilet alanlardan melek davulcu ise, büyük ikramiyenin kendisine çıkması durumunda, ilk önce okullara bağış yapacağını söyledi.

Büyük ikramiyenin bir kişiye değil de 10-20 kişiye çıkmasını isteyen Halide Yazıcı, ikramiyenin bir kısmının kendisine çıkması durumunda ihtiyaç sahiplerine yardım edeceğini dile getirdi.

Milli piyango Bayilerinin önünde kuyruk oluştu!

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin